Rakesh Mijling

Ymke & Marco

Een meeslepende workshop die de transformerende diepten van Tantra combineert met de diepgaande genezing van Shibari. Onze unieke vriendschap en samenwerking begon tijdens een Body De-armouring-retraite, waar onze verbinding een diepe resonantie en gedeelde visie teweegbracht.

Ymke, van Intimacy Alchemy in Groningen, is gespecialiseerd in het creëren van veilige, verzorgende ruimtes door middel van energiewerk en tantrisch lichaamswerk, waaronder Kundalini lichaamswerk, tantramassage, tantrische shibari en heilige seksualiteit. Ze helpt cliënten hun ware zelf te herontdekken met compassie en een open hart.

Marco, van Sense Your Body in Heerenveen, brengt expertise in Transformationeel Lichaamswerk met zich mee, waaronder Body De-armouring, Somatic Empowerment, Sexual Healing en Tantric Shibari. Zijn werk wordt gekenmerkt door een diepe, meelevende aanwezigheid en intuïtieve begeleiding die cliënten helpt emotionele blokkades op te lossen en zich opnieuw te verbinden met hun authentieke zelf.

Samen verwelkomen we je in het rijk van Tantric Shibari, waar liefde geen grenzen kent en de geest vrij is. Deze magie zal je hart openen, je zintuigen wakker maken en diepgaande genezing en persoonlijke transformatie bieden.

Website FaceBook FaceBook

More

 

TF Menu logo

©2024 Loving Events

 

TF Menu logo

©2024 Loving Events

 

TF Menu logo

 

TF Menu logo

TF Menu FB 01 TF Menu FB 01  TF Menu FB 01  TF Menu FB 01