Rakesh Mijling
Featured

Laya Leonie

Als holistische lichaamswerker, belichaming en intimiteitscoach heeft ze een passie voor het faciliteren van duurzame transformaties via Inner Alchemy. Haar missie is om mensen opnieuw te verbinden met de wijsheid van hun lichaam en hen in staat te stellen leiderschap over hun leven te nemen, of dit nu in individuele sessies, workshops of koppelsessies is. Het vergroten van een gevoel van eigenliefde, zelfbewustzijn en eigenwaarde is een integraal onderdeel van dit proces.
Ze maakt gebruik van ervaringsleren en lichamelijke sensaties om blokkades op mentaal, energetisch, fysiek en emotioneel niveau op te lossen. Met een passie voor persoonlijke groei en spiritualiteit heeft ze de afgelopen 18 jaar een uitgebreide opleiding gevolgd in yoga, massage, spiritualiteit, NLP, coaching, sjamanisme en energiewerk. Twaalf jaar geleden was ze gefascineerd door het pad van Tantra, en de afgelopen jaren heeft ze zich dieper verdiept in traumabewustzijn, de-armouring, The Wheel of Consent en de Polyvagal Theory.
Tantra heeft haar het gevoel gegeven dat ze weer levend, vrij en verliefd op het leven is! Anderen omschrijven haar als iemand wiens zachte energie, enthousiasme en warme glimlach ervoor zorgen dat je je snel veilig en op je gemak voelt.

Website FaceBook FaceBook

More

 

TF Menu logo

©2024 Loving Events

 

TF Menu logo

©2024 Loving Events

 

TF Menu logo

 

TF Menu logo

TF Menu FB 01 TF Menu FB 01  TF Menu FB 01  TF Menu FB 01