Tantra Gathering couple
Tantra Gathering couple

Welkom bij het Tantra Festival NL
Met grote toewijding creëren we deze festiviteit, waar je op een veilige en bewuste manier op ontdekkingstocht kunt gaan.

Rakesh

Groeide op in de Osho Commune en ontving Sanyas op vierjarige leeftijd. Na vele jaren alleen door India te hebben gereisd en verschillende meditatietechnieken, initiaties en onderzoeken te hebben ontvangen. Hij begon in 2005 met het geven van Tantra-workshops met Art of Loving. Na enkele jaren ontwikkelde hij een verbazingwekkende Tantra-praktijk genaamd Tantric Dance. Sinds 2007 deelt hij deze dansmeditatievorm en is inmiddels wereldwijd bekend.

Hij heeft leraren opgeleid en dit maakte het mogelijk om op veel plaatsen in Nederland, België en de wereld te delen.

https://rakesh.tantricdance.nl

Elfriede

Heeft een passie om sensualiteit, lichaamswerk en energiewerk te combineren. Met veel plezier en creativiteit organiseert zij evenementen en geeft workshops https://elfriedevandersanden.com.

Toen ze op de filmacademie in aanraking kwam met energiewerk, ontstond haar passie voor bewustzijnswerk. Ze reisde naar India om zichzelf te ontdekken, en daarna had ze vele jaren van toegewijde zelfontwikkeling. Ze kreeg grote erkenning in de Advaita, Healing Tao en later in Tantra. "Ik hou ervan om de vonk in de ogen van mensen te zien en om ze tot leven te zien komen!". Samen met haar geliefde Rakesh legt ze haar hart en ziel in het creëren van evenementen die de intentie hebben om mensen te bevrijden.

 

TF Menu logo

©2024 Loving Events

 

TF Menu logo

©2024 Loving Events

 

TF Menu logo

 

TF Menu logo

TF Menu FB 01 TF Menu FB 01  TF Menu FB 01  TF Menu FB 01