Tantra Gathering couple
Tantra Gathering couple

Richtlijnen

1. Verantwoordelijkheid
Als deelnemer neem ik de volledige verantwoordelijkheid voor mijn eigen lichaam, fysieke/mentale grenzen, acties en fouten. Ik ben volledig in staat om voor mezelf duidelijke grenzen te stellen en ga niet over grenzen van anderen heen.

2. Geweldloosheid
Als deelnemer communiceer en handel ik op een geweldloze manier en zal ik iedereen ter verantwoording roepen wanneer zij mij of anderen gedragingen/wensen opleggen.

3. Reflectie
Als deelnemer zal ik kijken naar mijn eigen spanningen, irritaties en kritiek en manieren om ze op te lossen met hulp van genezers, vrienden en gidsen voordat ik ze op anderen uitwerk.

4. Resolutie
Als deelnemer zal ik er alles aan doen om geschillen op te lossen met de hulp van vriend(en), bemiddelaars of professionele gidsen om geschillen op te lossen, bij voorkeur voor het einde van het evenement.

5. Communicatie
Als deelnemer zal ik me niet overgeven aan roddelpraat, anderen of mezelf vernederen. Ik zal duidelijk en eerlijk spreken in mijn communicatie en luisteren met een openhartige instelling.

6. Ondersteuning
Als deelnemer zal ik om steun van anderen vragen wanneer dat nodig is of wanneer ik emotioneel/fysiek/mentaal instabiel word. Ik sta open voor ondersteuning als ik moeilijkheden ervaar.

7. Bewuste acties
Als deelnemer streef ik ernaar bewustzijn in mijn acties te brengen en mijn liefdevolle steun te geven aan mensen in nood. Ik breng geen schade toe aan mijn omgeving, de natuur, dieren of mensen.

8. Persoonlijke ontwikkeling
Als deelnemer streef ik ernaar om me meer bewust te worden van mijn persoonlijkheidsbehandelingen, gedragspatronen, attitudes en onbewust gedrag. Ik ben bereid ze te bekijken en te veranderen, om te voorkomen dat ik mezelf of anderen schade berokken.

9. Eerbiedigen
Als deelnemer toon ik respect en zorg voor mezelf en anderen met hun verschillen in opvattingen, afkomst, geslacht, seksuele geaardheid, achtergronden, kwesties en eigendom. Ik zal respectvol zijn in de ruimte van anderen.

10. Richtlijnen respecteren
Als deelnemer ben ik verplicht de hier en door de directie van de organisatie gegeven instructies en richtlijnen op te volgen. Ik zal geen wetten, regels of richtlijnen van Tantra Gathering overtreden of ontwijken.

Event Richtlijnen

As a pariticpant you are required to be aware of the guidelines/rules below. By entering the Tantra Gathering (TG) event area, you automatically agree to these set of rules. In case you have questions, doubts or comments, please get in contact with the Tantra Festival organization

1. Eendaags bezoek
Dagbezoeken zijn niet mogelijk, we moedigen deelname van de volledige duur van het evenement aan.

2. Kaartje
Om toegang te krijgen tot het evenement dient u in het bezit te zijn van een geldig toegangsbewijs. Kaarten zijn verkrijgbaar via deze website. Elk gekocht ticket heeft een unieke code en kan niet gekopieerd worden.

3. Leeftijd
Alleen volwassenen vanaf 18 jaar en ouder zijn toegestaan.

4. Jeugd
Voor jongeren vanaf 26 jaar hebben we een speciale prijs. Wel vragen we om je legitimatie te tonen bij de receptie van het evenement om je leeftijd te bevestigen.

5. Veilige ruimte
We doen er alles aan om het iedereen naar de zin te maken en zich veilig te laten voelen. Toch heeft iedereen de verantwoordelijkheid van zichzelf voor zijn of haar eigen welzijn. Neem contact op met onze ruimtebewaarders als er vragen zijn over de veiligheid. Ze zijn gedurende het hele evenement te herkennen.

6. Annuleringsvoorwaarden
Uw ticket wordt niet terugbetaald. U kunt uw ticket echter wel aan iemand anders verkopen. Laat het ons weten via e-mail, zodat we de tickethouder in onze database kunnen wijzigen. Heb je meer vragen over tickets, neem dan contact op met order@lovingevents.nl

7. Medicijnen
Alcohol en (soft)drugs zijn op de evenementen niet toegestaan. We hebben de neiging om een veilige omgeving te creëren met optimale omstandigheden voor innerlijke groei. Ook is het niet toegestaan om tijdens het evenement onder invloed van alcohol of drugs te zijn. Bij dronkenschap of onder invloed wordt u de toegang tot het evenement ontzegd of wordt u door ons management naar buiten begeleid.

8. Gezondheid
Wanneer u een syndroom heeft dat kan toenemen door de open transformerende activiteiten van de gebeurtenis. Laat het ons alstublieft van tevoren weten, zodat we op de hoogte zijn van uw welzijn en ook de veiligheid van andere deelnemers kunnen erkennen. Er is een team van genezers die indien nodig kunnen worden ondervraagd.

9. Naaktheid
Er zal naaktheid aanwezig zijn op het evenement. Alleen tijdens bepaalde workshops is volledige naaktheid toegestaan. We vragen iedereen om seksuele lichaamsdelen te bedekken tijdens de diners van het evenement.

10. Seksuele interacties
Tijdens het evenement kunnen er workshops met seksuele energie plaatsvinden. Het staat je altijd vrij om hier op enig moment niet aan deel te nemen. Er zijn geen workshops met geslachtsgemeenschap of seksuele uitwisseling van lichaamsvloeistoffen.

11. Stilte
We hebben op bepaalde tijden stiltegebieden, houd hier rekening mee. Tijdens Ecstatic Dance wordt er niet gepraat.

12. Drankjes
Gelieve een lege fles mee te nemen, door uitdroging gaat uw gezondheid achteruit. Daarom vragen we iedereen vriendelijk om regelmatig te drinken. Water en thee zijn gratis als de Club Lite-bar gesloten is.

13. Roken
Er is een speciale rookruimte op het evenement, dat is de enige plek waar gerookt mag worden. Er is geen tabaksverkoop op het evenement.

14. Opnamen
Op het evenemententerrein kunnen video- en fotocamera's aanwezig zijn, deze maken deel uit van onze evenementpromoties en maken foto's, video- en audio-opnamen ter promotie van het Tantra-evenement via verschillende media. De tijden dat camera's aanwezig kunnen zijn, worden vooraf duidelijk aangegeven op het programmabord. Mocht je er bezwaar tegen hebben om op een of andere manier gefotografeerd of vastgelegd te worden. Geef dit dan door aan onze cameramensen. Ook als je jezelf nog steeds op een herkenbare manier ziet, zullen we ons best doen om je van onze mediaplatforms te verwijderen.
Om privacyredenen is het gebruik van een eigen fotocamera/telefooncamera tijdens het evenement niet toegestaan. Er kunnen specifieke fotomomenten zijn waar je foto's mag maken, dit wordt op het programmabord gepresenteerd.

15. Beeldrechten
Door deel te nemen en het Tantra evenemententerrein te betreden. Je stemt ermee in dat de Tantra Gathering afbeeldingen, inclusief video- en audio-opnamen, van jou mag gebruiken via verschillende sociale mediakanalen. Indien u hier geen toestemming voor geeft, zullen wij die beelden/opnamen niet gebruiken of stoppen met gebruiken.

16. Waardevolle spullen
Tijdens het evenement zal de garderobe open beschikbaar zijn. Bezoekers zijn zelf verantwoordelijk voor hun eigen spullen. De organisatie kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor diefstal, beschadiging of vermissing van eigendommen. De organisatie adviseert om geen waardevolle spullen mee te nemen naar het evenement.

17. Niet meenemen
Softdrugs, harddrugs, kinderen, huisdieren, (alcohol)dranken (likeur), glasblazerij, (plastic) flessen, blikjes, verfblikken, vuurpijlen, professionele foto-, video-, audio-, apparatuur.

18. Eigen risico
Door toegang te krijgen tot het Tantra-evenementengebied, stemt u ermee in verantwoordelijk te zijn voor uzelf (lichaam en geest). De organisatie en medebijdragers (docenten) kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor enige materiële of fysieke schade die tijdens of na het evenement zou (zijn) ontstaan.

19. Grenzen
Tantra Gathering organisatoren en helpers bewaken de ruimte van het evenement. Als wij het gevoel hebben dat er grenzen zijn overschreden, kunt u van het evenemententerrein worden verwijderd. Wij vragen hierbij vriendelijk uw medewerking.

20. Gegevensbeleid
Wanneer u zich registreert en inschrijft voor ons evenement, geeft u toestemming voor ons beleid inzake persoonsgegevens: u bent verplicht om uw persoonlijke gegevens met ons te delen: naam, adres, geboortedatum, telefoonnummer, e-mail, nationaliteit, geslacht, medicatie en gezondheidsinformatie . Zo kunnen wij u de best mogelijke service, zorg en veiligheid bieden.

21. Anders
In andere situaties waarin deze richtlijnen/regels niet geschikt zijn, kan de organisatie beslissen wat de juiste actie is. Deze besluiten zijn bindend.
Wanneer onze richtlijnen niet worden toegepast of gerespecteerd, zal dit resulteren in verwijdering van het evenement en zal de toegang tot het evenemententerrein worden ontzegd.

 

TF Menu logo

©2024 Loving Events

 

TF Menu logo

©2024 Loving Events

 

TF Menu logo

 

TF Menu logo

TF Menu FB 01 TF Menu FB 01  TF Menu FB 01  TF Menu FB 01