Image

Alchemie van leven

Een drie daags reis en ontdekking
vrijdag 19 - 21 Juli 2024
AmsterdamWorkshops Concerts Dance Healing
Cacao Ceremony Temple Night

Het is essentieel om onszelf eraan te herinneren waar het leven echt om draait en dit samen te onthouden. Door onszelf van binnen te helen en met elkaar in contact te komen, zal dit veld elke dag sterker worden.

We presenteren leidende en prominente Tantra-leraren. Om gezamenlijk ervaring op te doen om meer liefde, bewustzijn en verbinding in het dagelijks leven te brengen.

Tantra Festival Amsterdam

Laat tantra je leven verrijken! Het verruimt het bewustzijn en brengt kleur in je leven. Deze oude leer helpt je om contact te maken met jezelf en anderen. Wat je ervaring met tantra ook is, dit festival zal je leven nieuwe inzichten en levendigheid geven. We zorgen voor een veilige ruimte met ervaren docenten en een liefdevolle sfeer. Dit festival is voor zowel nieuwsgierige beginners als ervaren tantrica's. Het is aan jou hoe je je wilt bewegen in die geweldige dagen.

Headliners

Artists

Het Festival

Vrijdag - Zaterdag - Zondag

Een kans om echte verbinding te ontdekken. Door een veilige ruimte te creëren voor meditatie, healing en hulpmiddelen om met elkaar in contact te komen, duiken we dieper in onszelf. Via de ander ontmoeten we onszelf en wanneer we open en kwetsbaar durven te zijn, ontstaan ​​er nieuwe mogelijkheden om heel te worden en verrijkt met liefde.

Drie dagen om te verkennen, oefenen en integreren. Om nieuwe hulpmiddelen te hebben die u in uw dagelijks leven kunt implementeren en de voordelen kunt krijgen die tantra te bieden heeft.

The Party

Zaterdagavond

De Tempel is een bijzondere plek waar je dieper in de Tempelkunsten kunt duiken. Kledingvoorschrift vereist voor de tempel. Hoe zou u uw authenticiteit uitdrukken via uw avondkleding? Wat vertegenwoordigt de meest volledige uitdrukking van JOU?

Er zal veel nadruk worden gelegd op het creëren van een veilige ruimte.

Om deze avond voor iedereen toegankelijk te maken, hebben wij ervoor gekozen om de onderbroek aan te houden. Er is zoveel meer mogelijk dan de “vooroordelen over hoe sensualiteit eruit zou moeten zien”. Dit is uw kans om uw assortiment Eros uit te breiden.

TFA Tickets

inclusief eten

Single ticket

  • €395,- Regular ticket
  • €425,- Late ticket (last two weeks)

Couple ticket

  • €750,- Regular ticket
  • €850,- Late ticket (last two week)

Party only ticket

  • €35,- Single ticket
  • €65,- Couple ticket

Mailinglist

 

TF Menu logo

©2024 Loving Events

 

TF Menu logo

©2024 Loving Events

 

TF Menu logo

 

TF Menu logo

TF Menu FB 01 TF Menu FB 01  TF Menu FB 01  TF Menu FB 01