Richtlijnen

Gedragsregels

1. Verantwoordelijkheid
Als deelnemer neem ik de volledige verantwoordelijkheid voor mijn eigen lichaam, fysieke/mentale grenzen, handelingen en fouten. Ik ben volledig in staat om duidelijke grenzen voor mezelf te stellen en zal geen grenzen overschrijden die door anderen zijn gesteld.

2. Geweldloosheid
Als deelnemer zal ik op een niet-gewelddadige manier communiceren en handelen en zal iedereen verantwoordelijk houden wanneer zij mij of anderen een houding/wens opleggen.

3. Reflectie
Als deelnemer zal ik kijken naar mijn eigen spanningen, irritaties en kritiek en manieren om deze op te lossen met hulp van genezers, vrienden en gidsen voordat ik ze op anderen uitdraag.

4. Resolutie:
Als deelnemer zal ik mij sterk inspannen om geschillen op te lossen met de hulp van vriend(en), bemiddelaars of professionele gidsen om geschillen op te lossen, bij voorkeur voor het einde van het evenement.

5. Communicatie
Als deelnemer zal ik me niet overgeven aan roddels, anderen of mezelf vernederen. Ik spreek duidelijk en eerlijk in mijn communicatie en luister met een open hart.

6. Ondersteuning:
Als deelnemer zal ik om steun van anderen vragen wanneer dat nodig is of wanneer ik emotioneel/fysiek/mentaal onstabiel word. Ik sta open voor ondersteuning wanneer ik problemen ervaar.

7. Bewuste acties
Als deelnemer streef ik ernaar om bewustzijn in mijn handelen te brengen en mijn liefdevolle steun te geven aan mensen in nood. Ik zal geen schade toebrengen aan mijn omgeving, natuur, dieren of mensen.

8. Persoonlijke ontwikkeling
Als deelnemer streef ik ernaar om meer bewust te worden van mijn persoonlijkheidstraktaties, gedragspatronen, houdingen en onbewust gedrag. Ik ben bereid ze te bekijken en te veranderen, om te voorkomen dat ik mezelf of anderen schade berokken.

9. Respect
Als deelnemer zal ik respect en zorg voor mezelf en anderen tonen met hun verschillen in opvattingen, afkomst, geslacht, seksuele geaardheid, achtergronden, problemen en eigendom. Ik zal respectvol zijn binnen de ruimte van anderen.

10. Richtlijnen respecteren
Als deelnemer ben ik verplicht de instructies en richtlijnen op te volgen die hier en door de directie van de organisatie worden gegeven. Ik zal geen wetten, regels of richtlijnen van Tantra Festival NL overtreden of omzeilen.

 

 

Richtlijnen voor evenementen

Als deelnemer dien je op de hoogte te zijn van onderstaande richtlijnen/regels. Door het evenementgebied Tantra Festival NL (TF NL) te betreden, gaat u automatisch akkoord met deze regels. Neem bij vragen, twijfels of opmerkingen contact op met de TG-organisatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Eendaags bezoek
Dagbezoeken zijn niet mogelijk, we moedigen deelname van de volledige duur van het evenement aan.

Ticket
Om toegang te krijgen tot het evenement dien je in het bezit te zijn van een geldig toegangsbewijs. Tickets zijn verkrijgbaar via deze website. Elk gekocht ticket heeft een unieke code en kan niet worden gekopieerd.

Leeftijd
Alleen kinderen tot 2 jaar en volwassenen vanaf 18 jaar zijn toegestaan.

Jeugd
Voor de jeugd vanaf 26 jaar hebben we een speciale prijs. Wel vragen we je legitimatie te tonen bij de receptie van het evenement om je leeftijd te bevestigen.

Veilige ruimte
We doen er alles aan om het iedereen naar de zin te maken en zich veilig te voelen. Toch heeft iedereen de eigen verantwoordelijkheid voor zijn of haar eigen welzijn. Neem bij vragen over veiligheid contact op met onze ruimtebewaarders. Ze zijn tijdens het evenement te herkennen.

Annuleringsvoorwaarden
Uw ticket kan niet worden gerestitueerd. U kunt uw ticket echter wel aan iemand anders verkopen. Laat het ons weten via e-mail, zodat we de tickethouder in onze database kunnen wijzigen. Heb je meer vragen over tickets, neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Drugs
Alcohol en (soft)drugs zijn niet toegestaan ​​op de evenementen. We hebben de neiging om een ​​veilige omgeving te creëren met optimale omstandigheden voor innerlijke groei. Ook is het niet toegestaan ​​om tijdens het evenement onder invloed van alcohol of drugs te zijn. Indien u dronken of onder invloed bent, wordt u de toegang tot het evenement ontzegd of wordt u door onze directie naar buiten begeleid.

Gezondheid
Wanneer u een syndroom heeft dat zou kunnen toenemen door de open transformatieve activiteiten van het evenement. Geef dit vooraf aan ons door, zodat we op de hoogte zijn van uw welzijn en ook de veiligheid van andere deelnemers kunnen erkennen. Er is een team van genezers die indien nodig kunnen worden geraadpleegd.

Naaktheid
Er zal naaktheid zijn op het evenement. Alleen tijdens bepaalde workshops is volledige naaktheid toegestaan. We vragen iedereen om tijdens de diners van het evenement seksuele lichaamsdelen te bedekken.

Seksuele interacties
Tijdens het evenement kunnen er workshops met seksuele energie zijn. Je bent altijd vrij om hier op elk moment niet aan deel te nemen. Er zijn geen workshops met geslachtsgemeenschap of seksuele uitwisseling van lichaamsvloeistoffen.

Stilte
We hebben op bepaalde tijden stille ruimtes, houd hier rekening mee. Tijdens Ecstatic Dance wordt er niet gepraat.

Drank
Neem a.u.b. een lege fles mee, wegens uitdroging ga ik met uw gezondheid achteruit. Daarom vragen we iedereen vriendelijk om vaak te drinken. Water en thee zijn gratis wanneer de bar gesloten is.

Roken
Op het evenement is een speciale rookruimte aanwezig, de enige plek waar gerookt mag worden. Er is geen tabaksverkoop op het evenement.

Opnamen
Op het evenemententerrein kunnen video- en fotocamera's aanwezig zijn, deze maken deel uit van ons evenement Promoties en maken foto's, video- en geluidsopnames ter promotie van het Tantra evenement via verschillende mediatypes. De tijden dat camera's aanwezig kunnen zijn, worden vooraf duidelijk aangegeven op het programmabord. Mocht u er bezwaar tegen hebben om op de een of andere manier gefotografeerd of vastgelegd te worden. Geef dit dan door aan onze cameramensen. Ook als je jezelf nog steeds herkenbaar ziet, zullen we ons best doen om je van onze mediaplatforms te verwijderen.
Om privacyredenen is het tijdens het evenement niet toegestaan ​​om een ​​eigen fotocamera/telefooncamera te gebruiken. Er kunnen specifieke fotomomenten zijn waarbij je mag fotograferen, dit wordt op het programmabord of tijdens bijeenkomsten gepresenteerd.

Afbeeldingsrechten
Door deel te nemen en het Tantra evenemententerrein te betreden. Je stemt ermee in dat de Tantra Festival NL afbeeldingen, waaronder video- en audio-opnames, van jou mag gebruiken via verschillende sociale mediakanalen. Indien u hier geen toestemming voor geeft, zullen wij deze beelden/opnames niet gebruiken of stoppen.

Waardevolle spullen
Tijdens het evenement zal de garderobe open staan. Bezoekers zijn zelf verantwoordelijk voor hun eigen spullen. De organisatie kan niet aansprakelijk worden gesteld voor diefstal, beschadiging of vermissing van eigendommen. De organisatie adviseert om geen waardevolle spullen mee te nemen naar het evenement.

thuis laten
Softdrugs, harddrugs, kinderen, huisdieren, (alcohol)dranken (likeur), glasblazerijen, (plastic) flessen, blikken, verfblikken, fakkels, professionele foto-, video-, audio-, apparatuur.

Eigen risico
Als je de Tantra-evenementenruimte betreedt, ga je ermee akkoord verantwoordelijk te zijn voor jezelf (lichaam en geest). De organisatie en collega-donateurs (docenten) kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele materiële of fysieke schade die tijdens of na het evenement zou zijn ontstaan.

Grenzen
Organisatoren en helpers van Tantra Festival NL bewaken de ruimte van het evenement. Als wij vinden dat er grenzen zijn overschreden, kunt u van het evenemententerrein worden verwijderd. Wij vragen hierbij vriendelijk uw medewerking.

Gegevensbeleid
Bij het registreren en inschrijven voor ons evenement geeft u toestemming voor ons Beleid inzake persoonsgegevens: u bent verplicht om uw persoonlijke gegevens met ons te delen: naam, adres, geboortedatum, telefoonnummer, e-mail, nationaliteit, geslacht, medicatie en gezondheidsinformatie . Zo kunnen we u de beste service, zorg en veiligheid bieden die we kunnen.

Ander
In andere situaties waarin deze richtlijnen/regels niet geschikt zijn, kan de organisatie beslissen wat de juiste actie zou zijn. Deze besluiten zijn bindend.
Wanneer onze richtlijnen niet worden toegepast of gerespecteerd, zal dit leiden tot verwijdering van het evenement en wordt de toegang tot het evenemententerrein ontzegd.

More

{lang nl}Welkom{/lang}{lang en}Welcome{/lang}

Privacy Policy NL

 

TF Menu logo

©2024 Loving Events


Festival Locatie

Icon Locatie Kasteel De Berckt, De Berckt 1
5991 PD Baarlo 

 

©2024 Loving Events


Festival Locatie

Icon Locatie Kasteel De Berckt, De Berckt 1
5991 PD Baarlo 

 

 

TF Menu logo

TF Menu FB 01 TF Menu FB 01  TF Menu FB 01  TF Menu FB 01